Konstrundan 2020: Video akvarellin maalauksesta

https://www.konstrundan.fi/fi/ateljeet/view-152142-465

 nukalaaulikki@gmail.com

GALLERIA studio: ARTanukala

Nordenskiöldinkatu 3, 00250 Helsinki  FINLAND

The Artist´s Association of Finland

Find CV in English and more: https://kuvataiteilijamatrikkeli.fi/en/taiteilija/aulikki-nukala

 

12.-13.9.2020

Vuoden 2020 konstrundan-osallistujat valittu

Yhteensä 291 ammattitaiteilijaa, käsityöläistä ja muotoilijaa avaavat ateljeensa ja työpajansa ovet yleisölle syyskuun toisena viikonloppuna ympäri Suomea.
Pääkaupunkiseudulta on mukana 69 taiteilijaa.


konstrundan - mikä se on?
Konstrundan on järjestetty Suomessa vuodesta 2008.
Alkuvuosina osallistujia oli lähinnä ruotsinkielisillä ja kaksinkielisillä alueilla. Viime vuosina kiinnostus on kasvanut suomenkielisillä paikkakunnilla.
Osallistujamäärä on vaihdellut vuodesta toiseen, mutta noin kaksisataa taiteen ja taidekäsityön ammattilaista avaavat työhuoneiden ja ateljeidensa ovet yleisölle. Keskeinen tavoite on luoda kohtaamisia luovien tekijöiden ja kävijöiden välille.

 • Välkommen till Studiogalleriet ART Anukala, Nordenskiöldsgatan 3 A

  FINLANDSSVENSK OCH MÅNGKULTURELL Konstrundan bjuder aktivt in konstnärer, hantverkare och formgivare med olika kulturella bakgrunder för ett mångsidigt evenemang. Vi samarbetar med föreningar och organisationer som samlar inflyttande eller besökande aktörer. Konstrundan samarbetar med föreningar och organisationer som organiserar vän- och flyktingverksamhet för att aktivera grupper som har mindre benägenhet att besöka evenemanget eller som inte har kapacitet att göra det på egen hand. Så här sänker Konstrundan ytterligare tröskeln att besöka arbetsrummen och ökar mångfalden också bland besökarna. Konstrundan förblir ett finlandssvenskt evenemang med svenska som huvudspråk. Det här ska ändå inte utgöra något hinder för samarbeten eller deltagare i evenemanget. Vi lär människor att konst, hantverk och design är en del av vardagen. De finns till för alla. Då allmänheten besöker konstnärer, lär de sig att det kreativa arbetet är ett helt vanligt jobb som är viktigt och krävande.

 • Tervetuloa ART Anukala GALLERIAstudioon, Nordensiöldinkatu 3 A

  SUOMENRUOTSALAINEN JA MONIKULTTUURINEN-Konstrundan on kutsunut aktiivisesti eri kulttuuritaustoja edustavia taiteilijoita, käsityöläisiä ja suunnittelijoita monipuoliseen tapahtumaan. Konstrundan tekee yhteistyötä yhdistysten ja järjestöjen kanssa, jotka organisoivat ystävyystoimintaatoimintaa vierasmaalaisten kanssa, aktivoivat ryhmiä, jotka vähemmän todennäköisesti osallistuvat tapahtumiin tai joilla ei ole kykyä tehdä niin yksin. Näin Konstrundan alentaa mahdollisuuksia osallistua, opiskella ja vahvistaa monimuotoisuutta. Taidekierros on suomi-ruotsi-tapahtuma, jonka pääkieli on ruotsi. Tämän ei kuitenkaan pitäisi olla este yhteistyölle tai tapahtuman osallistujille.
  Me opetamme ihmisille, että taide, käsityöt ja muotoilu ovat osa jokapäiväistä elämää ja tarkoitettu kaikille. Kun yleisö vierailee taiteilijoiden luona, se voi oppia, että luova työ on tavallista työtä, joka on tärkeää ja vaativaa.

 • /

VUOSI 2019

"Spirit of Nature" in Helsinki Music Center

The Chinese-Finnish Joint Art Exhibition 27.8 2019 - 6.9.2019

Chinese-Finnish Joint Art Exhibition in the Center of Helsinki City

Opening speech by Aulikki Nukala.
Chinese- Finnish Joint Art Exhibition 27.8.2019

 • At the opening: Aulikki Nukala, Director General Ministry of Education and Culture Riitta Kaivosoja, Ambassador of China Mr. Chen Li and artist Marja Koskiniemi.

 • Artists: Aulikki Nukala, Marja Koskiniemi, Hong Chao, Sirkku Ala-Harja, Valentina Näsi, Marjukka Paunila in front of the inkpainting of Hong Chao.

 • A dinner after the exhibition was organized. Chines artist Hong Chao in the center of the picture.

"Watercolour paintings"

Exhibition in Lapland, Tornio town hall 6.11.-15.11. 2019
"Akvarelllimaalauksia" - taidenäyttelyn avajaisjuhla
Tornion Kaupungintalo

 • Invitation to the opening of the exhibition

 • Lauluesitys: Tornion Mieskuoro

 • Avaus: Hannu Alatalo

Näyttelyn avauspuhe: Hannu Alatalo 6.11.2019

 • Runoesitys: Kyllikki Körkkö ja Siiri Heikkinen-Pitkänen

 • Musiikkesitys: Zhang Wenhao laulu, säestys Maie Kuusik

 • Aulikki Nukala: Kirjailija Annikki Kariniemen muotokuvan öljyväriluonnos vuodelta 1983. Muotokuva oli kirjailijan tilaus nuoruuden valokuvan pohjalta.

  A portret as a sketch of the Lappish writer Annikki Kariniemi (1983). She died in 1984.